perekacerita
promosi perodua murah

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!


Minta Tolong korang sebarkan pada kawan2 FB supaya LIKE fanpage perekacerita ini yerr.. jasamu dikenang =
http://www.facebook.com/likeperekacerita

Project alpha??? Korang tahu ke pasal project alpha?? Aku selalu dengar tapi aku malas nak ambik tahu. Tapi disebabkan dah ramai blogger yang publish kejayaan diorang dapat duit dari program ni. So, aku nak try la.



Untuk info lanjut klik : http://projectalpha.ruumz.com/groups

So untuk task minggu ni, para blogger kena buat tajuk : I Wanna Be a Project Alpha TV Star! Maknenyer project alpha tengah cari blogger yang bertuah untuk menyertai project alpha untuk next season. Popular la korang kalau terpilih.. so kalau nak jadi popular kena la ikut langkah seperti di bawah


Langkah 1: Daftar ruumz atau jika sudah ada akaun, terus login ke akaun anda.

Langkah 2: Ikut Project Alpha ruumz group!

Langkah 3: Muatnaik/upload video anda di 'Auditions' Album

Langkah 4: Masukkan tajuk dan cerita sedikit tentang video ujibakat anda

Langkah 5: Ajak kawan dan keluarga anda supaya "Like" video anda supaya peluang menjadi bintang lebih cerah.



1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199


Project Alpha Season 2
is presented by
Adidas Action 3
supported by
P1 and MAS
Auditions are now open! Check it out at
www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups



Share this post:

Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

Followers

My Ping in TotalPing.com Related Posts with Thumbnails

Dapatkan post updates terbaru via Facebook. Hanya Click LIKE Button dibawah

?

 
Copyright 2010 PEREKA CERITA