How To Train Your Dragon

‘How To Train Your Dragon’ menceritakan tentang mitos dunia Viking dan naga. Ia mengisahkan seorang...

She Wolf - the Last Sentinel

SINOPSIS Drama bersiri selama 60 episod ini mengisahkan tentang Lyka, seorang gadis jelita yang ...

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

Project alpha??? Korang tahu ke pasal project alpha?? Aku selalu dengar tapi aku malas nak ambik tah...

V3 Samseng Jalanan

Sinopsis: REMP-IT V3 memaparkan kisah Rudy dan sahabatnya Brett yang terjerumus dalam satu masala...

Niyang Rapik

Sinopsis: Filem Niyang Rapik adalah sebuah Filem seram. Plot persembahannya menjurus kearah penge...

RAMBONG

Mengambil latar kampung yang hanya menggunakan sampan sebagai perhubungan dari tanah besar ke ...

Chakushin ari (1 MISSED CALL)

hari ni aku nak story pasal drama yg aku tengah layan ni.. aku baru jer abis tengok drama liar gam...

I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Gatsby Deodorant bakal melangsungkan ‘Street Fair’ besar-besaran pada 17 April 2010, bertempat di r...

PELANCONG

My Ping in TotalPing.com Related Posts with Thumbnails