perekacerita

Minta Tolong korang sebarkan pada kawan2 FB supaya LIKE fanpage perekacerita ini yerr.. jasamu dikenang =
http://www.facebook.com/likeperekacerita

Assalamualaikum... hari ni pereka cerita nak share satu website terbaik untuk membeli hadiah secara online. kelebihan website ni ialah pelangan boleh custom sendiri hadiah yang diingini. hadiah pastinya akan nampak lebih unik dan kreatif. untuk keterangan lebih lanjut sila ke website HEARTBEAT

Selain itu HEARTBEAT juga menawarkan sistem affiliate. iaitu sesiapa yang promote HEARTBEAT akan mendapat duit. so, sesiapa yang berminat dengan sisitem affiliate HEARTBEAT ini bolehlah mendaftar di website HEARTBEAT . setelah itu bolehlah promote iklan HEARTBEAT ini di website, forum, chat, facebook, blog atau di mana sahaja. daftar percuma je.

Pereka cerita telah terjumpa tutorial cara mendaftar HEARTBEAT ini di blog http://www.bardboo.com/. So, mari kita cuba try daftar dan lihat hasilnya selama sebulan kita daftar. ada yang mengatakan HEARTBEAT ini lebih baik dari NUFFNANG dan tidak salah disisi undang undang NUFFNANG. tapi Pereka cerita tidak pasti kebenaranya.




TUTORIAL CARA DAFTAR HEARTBEAT


1. Pergi ke laman HEARTBEAT Klik kat heartbeat.my yang dalam bulatan dalam gambar kat bawah ni.


2. Klik Create Account. Pastu daftarlah akaun seperti biasa.

3. Kemudian klik pula pada Join HB!Affliate dan daftar juga seperti biasa.

4. Bila dah daftar, scroll bawah sampai jumpa Click here, dan klik kat situ.

5. Then korang akan jumpalah page seperti di bawah ini. Klik Get A Code, then tampal kod tu di blog seperti biasa. =)

6. Sekarang dah boleh start Buat Duit dengan Heartbeat!!. Yaey!!






Share this post:

Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

Followers

My Ping in TotalPing.com Related Posts with Thumbnails

Dapatkan post updates terbaru via Facebook. Hanya Click LIKE Button dibawah

?

 
Copyright 2010 PEREKA CERITA