perekacerita
promosi perodua murah

PROJEK MEMIKAT SUAMI (1 - 13 TAMAT)


Minta Tolong korang sebarkan pada kawan2 FB supaya LIKE fanpage perekacerita ini yerr.. jasamu dikenang =
http://www.facebook.com/likeperekacerita




PROJEK MEMIKAT SUAMI (ASTRO RIA)
MULAI: 16 Disember
HARI: Setiap Isnin
MASA : 9 Malam
PELAKON: Emma Maembong (Nawwal Husna), Aiman Hakim Ridza (Zahrain), Watie Elite (Nawrah Hanna), Dynas Mokhtar (Najla Huda), Kuniey Muzani (Zahra), Fadilah Mansor (Puan Sri Maimun), Aznah Hamid (Hajjah Rahmah), Tasha Elyzza (Emmalyn), Ikhwan Khairudin (Atai)



DOWNLOAD PROJEK MEMIKAT SUAMI (ASTRO )
Projek Memikat Suami Episod 01 = ZIPPYSHAREpart1, - ZIPPYSHAREpart2
Projek Memikat Suami Episod 02 = DOWNLOAD-new
Projek Memikat Suami Episod 03 = DOWNLOAD-new
Projek Memikat Suami Episod 04 = DOWNLOAD-new
Projek Memikat Suami Episod 05 = DOWNLOAD-new
Projek Memikat Suami Episod 06 = DOWNLOAD - TONTONonline
Projek Memikat Suami Episod 07 = DOWNLOAD - TONTONonline
Projek Memikat Suami Episod 08 = DOWNLOAD - TONTONonline
Projek Memikat Suami Episod 09 = BILL - TONTONonline
Projek Memikat Suami Episod 10 = DOWNLOAD - TONTONonline
Projek Memikat Suami Episod 11 = DOWNLOAD - TONTONonline
Projek Memikat Suami Episod 12 = HUGE - TONTONonline
Projek Memikat Suami Episod 13 (TAMAT) = BILL - TONTONonline - ZIPPYpart1, - ZIPPYpart2
Kredit: dfm2u, kepalabergetar, fmt, tonton, malaymoviemy, FB pereka cerita

mari ramai ramai like fanpage facebook perekacerita - http://www.facebook.com/likeperekacerita



SINOPSIS NOVEL PROJEK MEMIKAT SUAMI (ASTRO RIA)
Nawwal Husna, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia.


“Jangan menyesal, little girl. Awak ingat taktik awak tu bagus sangat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey, saya akan bagi tahu mama yang saya setuju. Cik Nawwal Husna, awak akan jadi isteri saya. Awak ingat awak dah menang? I promise you, for every day of our married life, you will regret what you have done today.” – Zahrain Alimin



Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya, yang lebih dikenali sebagai Master-ji dan Side-kick.
“Buat apa kalau Puan Sri berkenan, tapi tuan punya badan tidak!” – Nawwal Husna
“Una tak pernah terfikir ke, kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una, kenapa Una tak buat anaknya pun berkenan kat Una?” - Najla

Berjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si mamat ketul ais beku, Zahrain Alimin? Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan?
“Sayang... Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang, sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang. Benci, benci, benci, tup-tup, in love. Bila jatuhnya pun abang tak tahu,” - Zahrain Alimin


Apabila mereka sudah menemui cinta itu, wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah. Berjayakah mereka mempertahankan rasa cinta yang baru hendak bercambah? Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia!



Share this post:

Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

Followers

My Ping in TotalPing.com Related Posts with Thumbnails

Dapatkan post updates terbaru via Facebook. Hanya Click LIKE Button dibawah

?

 
Copyright 2010 PEREKA CERITA